29 de gener del 2009

ESTIC PARLANT AMB VOSALTRES!


Hola diables, que hi ha algú darrera del fil del telèfon?

Porto varius dies enviant correus per que el dia 7 de febrer a Berga puguem fer sentir la nostra veu i així les colles de diables i altres grups que porten foc puguin continuar molts anys més i no desapareguin el 4 de gener del 2010.

Darrera de tots aquets correus no hi ha res, ni una contesta, ni un suggeriment, ni un RESPONDER que son dos clics. Aquest buit desanima al més pintat, ja que des de la junta dels diables volem defensar tot allò que SOM i tal com esta escrit en l´ estatut de la nostre entitat:

Article 2

Els fins de l'associació son:

1. Promoure el ball de diables i difondre la cultura d'aquests, prou arrelada a casa nostra.
2. Desfrutar i fer gaudir del foc als convilatans que ens acullin.
3. Respectar i fer respectar la cultura del foc.

Aquesta llei està mal feta amb ganes i fora de lloc, va ser una patinada dels parlamentaris Espanyols(Catalans també) i ara no es pot canviar, només mitjançant la transgressió de la llei ens podem salvar.

Qui te aquest poder? Única i exclusivament el ministeri d´industria de Madrid .......Això ho tenim molt malament !!!!!! a què ells els importa qui som i que volem, a mes vosaltres us penseu que des de Madrid faran una llei que els Catalans i Valencians, puguin utilitzar material pirotècnic amb tota llibertat? Lleig!!!!!

Els diables infantils estan a punt de desaparèixer i els diables grans entraran dintre l'il•legalitat com en els temps de Franco. Perseguits i ningú els voldrà pel perill de les possibles demandes.

Ara ve, si realment els demostrem que no som quatre “melenudos”, que som gent del carrer, amb les nostres famílies, que participem de les festes i que en fem fruïr a altre gent que ens fa costat, i sobre tot que som un col•lectiu prou important com per no deixar perdre el nostre vot, llavors ens faran cas.

En el fons tot aquesta parrafada a estat una petita reflexió, ja que demà quan obri el correu tornaré a trobar el mateix buit que els dies passats. Espero que al final tot això no caigui en un cul de sac.

Salut, foc i esperança

LO DIMONI GROS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada