14 de setembre del 2015

Fires 2015, en Vermell!

Els darrers dies de les Fires i Festes de Sant Sadurní, el groc de la Fil·loxera va deixar pas al vermell que, com és tradició, va tenyir els carrers de la vila els dies 9 i 10 de setembre.

El dia 9 va tenir lloc el Correfoc de la Colla adulta, acompanyats pels ritmes dels Tabalots i per les colles convidades, els Bocs de Can Rosés (del barri de les Corts, de Barcelona) i el Ball de diables de Sant Quintí de Mediona. El recorregut, amb cinc punts de lluïment, va sortir de la plaça de l'Ajuntament, acabant a la Rambla de la Generalitat, passant pels carrers Doctor Escayola i Montserrat. A diferència del que estàvem acostumats, aquest any no va ser possible fer els lluïments i "carretillada" finals al Parc de la Rambla, degut a que la Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes havia programat un concert aquell mateix dia en aquell mateix lloc. Des de la Colla vam creure oportú fer un acte de protesta per reivindicar el Parc com a emplaçament, i ens vam dirigir a la gent que com cada any esperava a les graderies per expressar el nostre malestar. Ho podeu veure en aquest vídeo:


Volem agrair a la gent de Sant Sadurní i a les colles convidades per donar-nos suport en les nostres reivindicacions.

Aquí teniu algunes fotografies: (Ajuntament)


   



El dia 10 va ser el torn dels petits de la Colla, els Joves Diables se m'n Refum. A la tarda van preparar jocs i xocolatada popular al Carrer Raval, i a la nit va sortir el correfoc juntament amb la Colla infantil dels diables de Masquefa. El recorregut va anar des de la Plaça Nova fins a l'Era d'en Guineu, on el públic i les dues colles de diables van poder gaudir d'una llarga "carretillada" final.

Aquí podeu veure algunes fotografies: (DF Ivan)

     


Ara toca descansar després d'unes Fires molt intenses, però aviat ens tornarem a posar en marxa per preparar un gran Festa Major, el 29 de Novembre, 

Visca el Foc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada