2 de setembre del 2010

Fires i Festes 2010


Després de molts mesos d'inactivitat els Se m'n Refum tornem a la càrrega amb els tradicionals correfocs i altres actes de Fires.

KORREBARS 2010 "EDICIÓ ESPECIAL CARNAVAL D'ESTIU"
Comencem el dissabte 4 a les 21.30 h. amb el correbars dels nostres timbalers Tabalots, que com d'altres vegades s'iniciarà al Bar Tabalots a la plaça Manuel Raventós. L'any passat les pistoles d'aigua ja van ser protagonistes de la rua i aquest any s'hi suma el concurs de disfresses (amb premi). Tothom qui vingui disfressat, i aguanti fins al final de la festa, podrà rebre un premi a la millor disfressa.

El recorregut serà el mateix d'altres anys finalitzant al Parc de la Rambla on hi haurà festa grossa.

Els tiquets els podreu comprar durant el recorregut i no serveixen per a la festa del Parc.

CORREFOC DIABLES SE M'N REFUM
Serà el dijous 9 a 21.30 h. des de la plaça de l'Ajuntament, i seguirà pels carrers Dr. Escayola, Montserrat, Rambla Generalitat i final al Parc de la Rambla.

CORREFOC JOVES DIABLES SE M'N REFUM "5è Aniversari"
Aquest any la colla infantil fa cinc anys i ho celebrarem de la millor manera: cremant el cul als grans!
El correfoc començarà a les 20.00 h. des de la plaça de l'Ajuntament i seguirà el mateix recorregut que el dia anterior. Com a colles convidades hi haurà la Fil·loxera infantil, Guspires de Sants, Ball de Diables de Ribes i la Trapelles de St. Antoni.

P.d. Us recordem que, a part de les samarretes habituals, aquest any se n'ha fet una d'especial pel cinquè aniversari que podreu comprar a la botiga de la colla durant els dies de Fires.

Bones Fires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada