30 d’agost del 2012

Aquelarre 2012


 




Una diablesa:

"Vist dels ulls d'una persona que mai ha assistit a l'acte dels carranques anomenat aquelarre, va ser molt i molt maco una experiència per repetir. 

Un cop ja comença l'espectacle de l'encesa a la universitat és un no parar de correfocs i concerts. Tens temps de seguir-ho tot, concert i correfocs. Tenen una gran exposicions de concerts, és dir, molts estils i molta varietat per escollir per totes o quasi totes les places de Cervera.

Parlem de correfoc, són increïbles, mai para el foc! Tots molt ben coordinats, quan acaben una carretilla corrents entre la gentada a buscar-ne una altra i ficar-se a la fila a esperar el seu torn de sortida un altre cop

L'espectacle que no és de foc va ser una passada, sense dir ni ase ni bestia tan sols el seu cos i la seva música ho volen dir tot... 
Tant els diables convidats com ells mateixos van super puntuals a tota arreu tan sortides de correfoc, durant tota la nit que van ser 3 correfocs com les arribades a punt final, molt bona coordinació.
 

No deixarem d'anomenar el mascle cabró, la posta a punt, la seva aparició i la seva participació és molt maca i molt bona, increïble! i no deixem de dir que durant 5 min o més el tio es va fer la seva escorreguda.

No cal dir que tot això va ser increïble, fantàstic, meravellosa experiència i sempre que en tingui la ocasió assistiré a aquest increïble acte, cal recordar que això és escrit per una persona que era la primera vegada que assisteix a l'acte i m'ha deixat amb molt bon regust de boca amb ganes que passi l'any per poder fer mans i mànigues per poder-hi tornar a anar."

Més fotos a Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada